Comedie

Acasă la un rom meșteșugar - MIRCEA BRAVO

Aici puteți găsi obiectele produse de Traian:
Brateiu-Traditional-Handmade-Copper-Art-105800634569811

Pentru colaborări, promovări, booking sau premii, aștept mesajele voastre aici: office@mirceabravo.ro


Vreau să mă și prezint puțin (pentru cei care sunteți curioși). Sunt Mircea Bravo și acest clip este realizat cu ajutorul echipei mele (scenariști, cameramani, oameni pe regie, actori, oameni la montaj). Ne dăm cu toții silința să creăm cel mai bun conținut pentru voi și să fim de fiecare dată originali în idei și execuție. Cine vine cu o idee copiată este exclus din echipă. Glumesc. Doar îl batem până se jură că nu mai fură.


Am început în 2014 cu diverse videouri cu camera ascunsă (așa-zisele farse). Am fost prin toată țara, am filmat în Cluj-Napoca, București, Timișoara, Constanța, Iași, Târgu-Mureș, Alba-Iulia, Zalău, Bistrița, în principiu peste tot. După un an, lumea a început să mă recunoască și nu mai puteam face farse. Pentru mine a fost un moment greu. Dar colegului meu, Cristian, i-a venit ideea să filmăm cu camera la vedere, sub forma unui reportaj, transformând astfel dezavantajul notorietății într-un avantaj. Astfel, am început să călătorim și să filmăm prin lume (Marea Britanie, Franța, Spania, Belgia, Rusia, Austria etc.). Ne-am propus ca prin fiecare reportaj să vă facem să râdeți, dar și să vă oferim informații valoroase despre locurile în care am filmat: INFOTAINMENT. De la information + entertainment. Știu că v-ați prins oricum din prima. Prin aceste reportaje am prezentat tot felul de evenimente, destinații, festivaluri, lucruri interesante.
În 2016 am hotărât să facem încă un pas. Așa au apărut primele noastre scheciuri. Mici filme la care era nevoie de cameramani, actori, scenariu scris dinainte, tot felul. Ca orice lucru de care ne-am apucat, evident că și la scheciuri am vrut să fim cei mai buni și să vă oferim calitate. Ne-am extins echipa, am adus cel mai bun cameraman, cel mai bun sunetist. Să fie o plăcere să vă uitați la videouri. Știți când vă zgârie la urechi sunetul la anumite scheciuri? Noi am zis că nu vă putem face asta. Mai apoi am adus în echipă oameni care să se ocupe de scenarii, oameni pe idei. Și cu idei. Pentru că ar fi imposibil ca un singur om să aibă în fiecare săptămână o idee tare de video. Eu așa zic.
Sunt sigur că nu toate videourile vă plac. Nu-i nimic, nu vă întristați, e normal. Unele se adresează tinerilor sub 20 de ani, altele celor peste 30. Tot tineri și ei. Dar vreau să vă asigur că fiecare video e creat ca să vă facă să râdeți.
Vă mulțumim că ne urmăriți și, după cum știți deja, puteți să ne susțineți prin like, comment, share, subscribe, follow, stalking etc. Dacă le faceți măcar pe primele trei, hai patru, sunteți fani categoria I.

Comentarii 

 1. MIRCEA BRAVO

  MIRCEA BRAVO

  Acum 27 Zile

  Să știți că și mie mi-e foarte drag Traian. Am mai filmat un vlog cu el în care ne vorbește mai multe despre tradițiile romilor. Se postează duminică și e la fel de tare ca acesta.

  • Florin Popescu

   Florin Popescu

   Acum 5 Zile

   Felicitatri Mircea ai reusit sa gasesti un Rrom cu adevarat de gala, asta il face special prin felul sau de a fi de a vorbi (se vede clar ca stie mai multe cuvinte in comparatie cu ati romani care habar nu au de ele). Da intradevar Traian e un om care merita promovat cu tilul sau si naturaletea sa. Felicitari Mirecea si de ce nu Felicitari Traian pentru ce faci si ce insemni pentru comunitatea ta.

  • dobos mihai

   dobos mihai

   Acum 5 Zile

   @Clark Kent 7

  • dobos mihai

   dobos mihai

   Acum 5 Zile

   @Dionisie Colesnic 88i89i8889u8u

  • dobos mihai

   dobos mihai

   Acum 5 Zile

   @Dionisie Colesnic 88i89i8889u

  • dobos mihai

   dobos mihai

   Acum 5 Zile

   @Cristian Arad a u8u

 2. Sorin Sorin

  Sorin Sorin

  Acum 2 Zile

  Dacă toți rromii ar fi ca omul acesta, se fi ceva! Omul vorbește destul ce corect limba română.

 3. Borghesi

  Borghesi

  Acum 2 Zile

  foarte intelept si cu bun simt mesterul Traian

 4. Otilia Silion

  Otilia Silion

  Acum 2 Zile

  Ce inteligent e acest caldarar si cat de frumos vorbeste.!Bravo lui ar trebui multi sa ia ecemplu! Un om minunat Deci, se poate!

 5. Violeta Moldovan

  Violeta Moldovan

  Acum 3 Zile

  Domnu Traian sinteti f “tare”👍 mai vrem filmulețe despre viața rromilor Căldărari ,pt ca este autentica ;și ma bucur ca aveți aceste valori ,care încă le păstrați .👍👍👏👏😄😄😄

 6. Blueyeskiller ChG

  Blueyeskiller ChG

  Acum 4 Zile

  Mandru ca sunt din BRATEIU

 7. duruianc alexandr

  duruianc alexandr

  Acum 5 Zile

  In India se tine apa sa-si revina in cani de cupru. Sa-si revina pentru ca apa bauta direct de la robinet este otravitoare. Apa trebuie sa fie lasata sa devina linistita si sa se adapte la ph si linistea ei. Cu cit ete mai circulata cu atit devine mai nesanatoasa.

 8. Gabriel Ilies

  Gabriel Ilies

  Acum 5 Zile

  Omul ăsta e mai "învățat" decât majoritatea celor care ne conduc azi... Bravo!

 9. ROMANABSOLUT

  ROMANABSOLUT

  Acum 5 Zile

  Mircea, nu-mi mai șterge comentariul, te rog. Fii BRAVO onest ! Să clarificăm lucrurile. ROM - este cuvânt din limba romale, STRĂINĂ românilor. ȚIGAN - cuvânt ROMÂNESC care definește etnia țiganilor. Are originea în limba greacă "atinganos" = de neatins. De ce de neatins ? Când această castă din Punjab (India) a migrat în Grecia cam prin sec. XIII, ea REFUZA să fie atinsă de localnicii greci. Făceau parte din casta celor de NEATINS, casta indiană cea mai de jos (există și azi), cei care trăiesc din gunoaie. Cuvântul țigan a fost preluat de alte limbi europene și NU are NICIUN sens peiorativ. Țiganii ÎNȘIȘI fac ca etnia lor să fie ...peiorativă....prin furturile și comportamentul asocial pe care în general îl au. A ne IMPUNE nouă să folosim un cuvânt din ALTĂ limbă este un atentat la INTEGRITATEA LIMBII NAȚIONALE. Atunci, hai să spunem francezilor Francais, căci AȘA se spune în limba francilor, să spunem germanilor Deutsch, căci AȘA se spune în limba lor, finlandezilor să le spune, suomi, căci AȘA se spune în limba lor., ș.a.m.d. Faptul că acest țigan Traian vorbește FRUMOS limba română, este MAI MULT decât LĂUDABIL. RUȘINE acelor români care împuțesc limba străbunilor noștri cu englezismele lor. O...castă...a snobilor INCONȘTIENȚI și IRESPONSABILI care participă DIRECT la DISTRUGEREA limbii române. PS - căsoiul acela l-a făcut cumva din manufacturarea și vânzarea căldărilor sau din....alte surse ?

  • ROMANABSOLUT

   ROMANABSOLUT

   Acum 4 Zile

   ​@Mercedes AMG - destui cât să ȘTIU multe. Dar dvs ?

  • Mercedes AMG

   Mercedes AMG

   Acum 4 Zile

   Câți ani aveți, este doar o întrebare

 10. cristophe4

  cristophe4

  Acum 5 Zile

  sincer acest Traian ,ar merita sa fie in parlament ,modul in care gandeste ,se exprima si vorbeste despre munca ,il recomanda ,mult mai mult decat pe ce avem acolo , superlicentiati si......imbecili !

 11. Ana Rusu

  Ana Rusu

  Acum 6 Zile

  Mi a plăcut tot. Un om sincer și se lipește la suflet cat de bine vorbește, transmite sinceritate și respect. Ferice de cum fac bani prin muncă cinstită și grea. Bravo lor nu că parlamentarii care ne fac de tot râsul... Bravo și ție Mircea că prin tine am descoperit așa sincer si simplu, alte comunități care au contribuit și contribuie la îmbogățirea României.👏👏👏👏

 12. Maria Dihore

  Maria Dihore

  Acum 6 Zile

  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

 13. Ana Rusu

  Ana Rusu

  Acum 6 Zile

  Oameni gospodari bravooo

 14. Scumpicut Stranger

  Scumpicut Stranger

  Acum 6 Zile

  Ma lasat fara cuvinte omul acestea!!! Un om de nota 1000!!!!🙏

 15. Coca Skrobotovici

  Coca Skrobotovici

  Acum 6 Zile

  Traian este un tip deosebit si cu mult bun simt cum rar găsești in aceasta lume acum!!!!

 16. Letitia Catalina Moisei

  Letitia Catalina Moisei

  Acum 6 Zile

  Felicitari unor astfel de romi, după vorba și seriozitate, mai români decât romanii! Cu mare drag v-am ascultat d-le Traian!

 17. alexandru bogdan

  alexandru bogdan

  Acum 7 Zile

  8:54 vă rog s-ascultați ce înseamnă "concediul" ptr nea Traian Căldăraru' din Brateiu... Eu am amuțit...punct

 18. Gheorghe Dan

  Gheorghe Dan

  Acum 7 Zile

  Da, va stimez pentru tot ce faceți, din foarte a ciocan și foc voi faceți muuulti frumoase și utile, dar, o persoana de etnie, cu dinți de aur, cu salba la gat vine și cerșește,,, un ciur di mălai,, poate fi crezut ca nu are,,,, umblați la respect și an circulație și la bunul simt fata de cei ce sunt săraci sau om de rand, duceți copii la scoli Românești și sigur veți avea un RESPECT, pana Atunci, arătați ne respect și veți primi mare respect. Ca pe timpu lui Nea Nicu......

 19. toderascu gheorghe

  toderascu gheorghe

  Acum 8 Zile

  M-a lăsat mască!!!!!!! Uimitor cât de corect vorbește românește !Tare vlogul!!!!

 20. Yvo Verschoor

  Yvo Verschoor

  Acum 8 Zile

  RESPECT Multumesc pentru acest clip.

 21. George P

  George P

  Acum 8 Zile

  mama cum vorbeste de bine omul asta .. love from Canada !! e cu mult peste multi..

 22. Stelian Bucur

  Stelian Bucur

  Acum 8 Zile

  Ai un vocabular de invidiat Traiane. Felicitări și mult succes!

 23. Iulian Moldovan

  Iulian Moldovan

  Acum 9 Zile

  Jos pălăria, Traian!

 24. Bararu Nicolae

  Bararu Nicolae

  Acum 9 Zile

  👏👏👏👍

 25. Alex Lexus

  Alex Lexus

  Acum 9 Zile

  Respect... Un exemplu pt mulți romani!

 26. SUGIPULABOULE

  SUGIPULABOULE

  Acum 9 Zile

  Domnul Traian : Szo Keresz ? (scuze pentru username, nu prea intru pe vloguri rominesti). Respect !!! Pe mine m,, au hranit romii cind am fost copil iar in piata in Ungaria m,, au ajutat romii cu limba maghiara si de la ei am pornit si am invatat limba maghiara in 3.5 ani, nu am stiut nici un cuvint pe ungureste inainte. Si pe "romeste" am invatat cite ceva.

 27. SUGIPULABOULE

  SUGIPULABOULE

  Acum 9 Zile

  Si daca vreau sa zic ceva pe tziganeste cum zic ? Pe romeste? Sau pe limba roma huh? Cam greu imi vine dar oricum, respect pentru Domnul Traian.

 28. SUGIPULABOULE

  SUGIPULABOULE

  Acum 9 Zile

  Pe mine m,, au hranit romii cind am fost copil. Unde se pot vedea produsele, nu folosesc facebook.

 29. SUGIPULABOULE

  SUGIPULABOULE

  Acum 9 Zile

  Waaawww,,, Domnul in masina cu masca,,,,,,, !!!

 30. Maria Oprea

  Maria Oprea

  Acum 9 Zile

  Apreciez pe acest om, felul corect de a vorbi romaneste si sunt convinsa ca se descurca si in alte limbi, rommii avand o aplecare nativa spre invatarea acestor limbi. Nu stiu de ce, dar nu prea imi vine sa cred ca acest om nu a studiat mai mult de opt clase, prea are cuvintele la el. Cinste lui!

 31. Claudiu Gavrilă

  Claudiu Gavrilă

  Acum 10 Zile

  Traian este idolul meu , a trimis piranda sa aduca ceva si s-a dus din prima.Nevasta-mea pe la a cincea incercare ...

 32. notealbastre

  notealbastre

  Acum 10 Zile

  Domnule Traian, care este secretul? :)

 33. Alin Alin

  Alin Alin

  Acum 10 Zile

  Un om atât de frumos fiind natural îți este dat sa vezi foarte rar.

 34. Mihail Bogdan Dinu

  Mihail Bogdan Dinu

  Acum 10 Zile

  TX RSS es

 35. Ion Pop

  Ion Pop

  Acum 10 Zile

  De ar fi toți romii la fel ca și omul asta..ar fi mai buni ca noi ;) bv omule

 36. sebastian ml

  sebastian ml

  Acum 10 Zile

  Se vede că Traian este o persoană foarte educată și un muncitor. chiar am să-i caut pagina de Facebook să mă înscriu. Nu toți rromi sunt la fel și prin aceste filmulețe putem vedea adevărata realitate a comunităților de rromi. Mult succes și sincer odată am să-i fac o vizită acestui om extraordinar 👏👏👏

 37. Alin Dumitrescu

  Alin Dumitrescu

  Acum 11 Zile

  Bai fratioare, oamenii aia vorbesc limba romana la nivel universitar, esti nebun?

 38. Bogdan Anitei

  Bogdan Anitei

  Acum 11 Zile

  "Sa cada toate barierele!" .. cat de frumos spus. Respectele mele, domnul Traian!

 39. El Acme

  El Acme

  Acum 11 Zile

  au ca stiu piesa asta =)))

 40. Sandu Tobosaru

  Sandu Tobosaru

  Acum 11 Zile

  Bravo... foarte diplomat ,,tiganul''.. Si destept ,corect gramatical a vorbit... are stofa de politician... nu.mi pasa de impozite pe cladiri sau autorizatii de constructie statul ia bani necinstit... felicitari si lui si tie Mircea pt ca am.mai invatat ceva.

 41. alex daniel

  alex daniel

  Acum 11 Zile

  Asta inseamna educatie. Sper ca intr o zi guvernul sa gestioneze mai bine acest lucru. Si sper sa mai vedem oameni ca dansul

 42. Ionel Minut

  Ionel Minut

  Acum 11 Zile

  alexa alin....daca vezi com da like...ca si tu esti din Brateiu !

 43. ZmoKa

  ZmoKa

  Acum 11 Zile

  Tot respectul ❤🙏

 44. Mon Jqk

  Mon Jqk

  Acum 11 Zile

  Excelent subiect de video, Mircea !

 45. Stefan Gramescu

  Stefan Gramescu

  Acum 11 Zile

  Da, el este ROM prin exprimare, educatie, mentalitate, atitudine. Poate isi face timp sa intre in sistemul educational sa schimbe ceva ,eventual cu ajutorul unei televiziuni. Imparatul lor trebuie sa faca meditatii cu el alaturi de multi intelectuali, vedete, politicieni cu ifose (exparlamentari europeni plini de succesuri) si nu ma refer la mestesugul lui de caldarar. Si pentru acela respect deosebit.

 46. S'Mic Music

  S'Mic Music

  Acum 11 Zile

  Un om deosebit! Felicitări, Mircea!

 47. deputatus13

  deputatus13

  Acum 12 Zile

  Oare nu face omu lecții de limba romana,, știu câțiva prin parlament

 48. Alexandru Badescu

  Alexandru Badescu

  Acum 12 Zile

  Respecte pentru munca lor.

  • Alexandru Badescu

   Alexandru Badescu

   Acum 12 Zile

   și pentru ei ca și comunitate, sunt uninți.

 49. Viorel Cretu

  Viorel Cretu

  Acum 12 Zile

  Vorbeste foarte frumos

 50. Ghitu Andrej

  Ghitu Andrej

  Acum 12 Zile

  Un exemplu foarte bun...foarte frumos vlogul m-am uitat cu mare placere.succes domnului Traian si tie Mircea la fel

 51. Petru Niculita

  Petru Niculita

  Acum 12 Zile

  Bravo Mircea !Ce om minunat Traian deștept și educat !

 52. Silviu S

  Silviu S

  Acum 13 Zile

  Ce frumos și calculat vorbește domnul Traian

 53. elena ivanovici

  elena ivanovici

  Acum 13 Zile

  Respect pentru comunitatea voastra!

 54. ramsesx

  ramsesx

  Acum 13 Zile

  excelenta ideea de agro turism in comunitatile de romi, bafta

 55. Petrica Anica

  Petrica Anica

  Acum 13 Zile

  Traian este un exemplu de om atat pentru romi cat si pentru romani. Sanatate!!!

 56. Ovidiu Sora

  Ovidiu Sora

  Acum 13 Zile

  Surprins, placut surprins vorbeste mai bine decat parlamentarii, daca mai poti mai promoveaza asemenea oameni......BRAVO

 57. Oliver Ionita

  Oliver Ionita

  Acum 13 Zile

  rofilm.info/much/video/dqTIn6abnZqEzGI

 58. Stelian Ene

  Stelian Ene

  Acum 13 Zile

  Un rom de care trebui sa fim mandri cimplimente pt tot ce face mult respect si sanatate multa.

 59. Giugliano dvd

  Giugliano dvd

  Acum 13 Zile

  Felicitări domnu Traian!om muncitor și drept👏👏👏

 60. Cristina Sije

  Cristina Sije

  Acum 13 Zile

  Un domn demn de tot respectul care prezinta intr-un mod impecabil si cu multa pasiune ceea ce munceste cu toata dedicatia! Felicitari si mult succes, felicitari Mircea pentru promovare! Noroc ca e ma mult cunoscut inafara tarii, nu la noi, noi romanii "pastram bariere"..

 61. Iurca Remus

  Iurca Remus

  Acum 13 Zile

  Ibricurile sunt de cupru?

 62. Elena Marincas

  Elena Marincas

  Acum 13 Zile

  Felicitari dl.Traian...Multa sanatate si bucurii la toată familia...Succese în continuare

 63. Adi Das

  Adi Das

  Acum 14 Zile

  Om cu suflet larg, marinimos, original, ce are în gusa, are si_n capusa... Succes la comunitate.

 64. Cosmin Dumitru

  Cosmin Dumitru

  Acum 14 Zile

  Bravo Traian chiar da-i klasä la multi 👌👌👋👋

 65. Doloi Doina

  Doloi Doina

  Acum 14 Zile

  Bravo om cu respect si asta ati da de anteles cum vorbeste munceste si an plus sa nu uitati an venele lui curge sange de Roman

 66. Jasse James

  Jasse James

  Acum 14 Zile

  De ar fii toti asa ...👏🏽👏🏽👏🏽 cu vocea aia desparte marea in doua ...

 67. Sandu Benone

  Sandu Benone

  Acum 14 Zile

  Respekt omul bun '

 68. Amos Maximilian

  Amos Maximilian

  Acum 14 Zile

  Uitati eu sunt tigan caldarar si nu ma supar cand cuneva imi zice tigan asta sunt tigani roanizati

 69. Doina Rotariu

  Doina Rotariu

  Acum 14 Zile

  Bravooooo Mircea că lai prezentat atât pe el cât și comunitatea lor. 👏👏👏💪💪♥️

 70. Luță Ionut

  Luță Ionut

  Acum 14 Zile

  Te aves bahtalo mircea

 71. Christian Steyz

  Christian Steyz

  Acum 14 Zile

  De aia este Mircea bravo, știe unde sa bata la ușa...

 72. Christian Steyz

  Christian Steyz

  Acum 14 Zile

  Chiar este,, fain,, omul asta un țigan muncitor, și harnic, sunt și țigani cuminți și destepti

 73. Gica Io

  Gica Io

  Acum 14 Zile

  Cu o floare nu se face primavara. Sunt exceptiile care confirma regula.

 74. Cristian Lazau

  Cristian Lazau

  Acum 14 Zile

  Au ascuns septarii si mertzanele.:)).adevarul este ca sunt o rasa de romi mai aparte.

 75. Celestin Dimitriu

  Celestin Dimitriu

  Acum 15 Zile

  Eu sunt curios de ce poarta acele palari sau stil de haine, ce reprezinta pentru cultura lor. Ar fi foarte interesant sa existe un pic de educatie poate chiar un documentar pe tema Romiilor din Romania si cum se aseamana cu cei din alte tari. Despre trecutul lor, despre limba, cultura, in ce cred ei practic tot ce inseamna sa fi Rom. Ca Roman nascut in Bucuresti unde populatia de Romi este destul de mare, nu am invatat niciodata despre ei ori mie mi sa parut fascinant faptul ca ei sunt Romi si eu Roman si nu am inteles cine sunt ei defapt. Nu am stiut cum au ajuns ei pe taramuriile Romanesti mai exact sau nimic despre istoria sau cultura lor. La momentul de fata am 25 de ani si mi se pare un lucru strigator la cer deoarece ei sunt si ei Romani de etnie Roma care traiesc cu noi de sute de anii si multi dintre noi din "Tigani" nu ii scoat. Daca as putea sa le sugerez ceva lor este sa isi scrie istoria si sa incearca sa o introduca ca un curriculum optional in scoli sau programe extra-curriculare care sa vorbeasca si sa educe Europenii despre ei si cultura lor. Nu numai in Ro dar in toata Europa! Ce este ciudat este ca eu cunosc mai mult despre Americani decat despre Romi care am crescut intro tara care are multi Romi ba mai mult am avut prieteni de etnie Roma.

 76. Iuliana Toth

  Iuliana Toth

  Acum 15 Zile

  Mircea .de ce nu l ai intrebat pe dl .de unde ia cuprul ? Efectiv .🤔🤨

 77. Constantin Nasui

  Constantin Nasui

  Acum 15 Zile

  Eu te-aș pune președinte Traiane.

 78. DjBeni Romania

  DjBeni Romania

  Acum 15 Zile

  Respect!

 79. leo sima

  leo sima

  Acum 15 Zile

  Cred ca e o mare bucurie sa fii vecinul lu omu asta de bate ciocane toata ziua

 80. Ana Maria

  Ana Maria

  Acum 15 Zile

  Tiberiu și cinel a prins pestele din beci

 81. TRADISA 6010

  TRADISA 6010

  Acum 15 Zile

  Mircea.la ei şi copiii se fac tot din ciocan...

 82. selea marius valentin

  selea marius valentin

  Acum 15 Zile

  Cinste lor! Bv bv bv!

 83. ALIN ALINEZUU

  ALIN ALINEZUU

  Acum 15 Zile

  O voce calda... Vorbeste cursiv frumos. Sunt oameni cu facultate care nu au vocabularul lui. FELICITARI

 84. Sandu Bogdan

  Sandu Bogdan

  Acum 16 Zile

  Bai frate, dacă nu ai fi văzut imaginile și ai fi auzit doar sunetul, ai fi jurat ca acest om este preot, profesor universitar, critic de arta, orice altceva decât un meșter rom. Jos pălăria în acest caz, păcat ca majoritatea etniei din care face parte este asa cum o știm cu toții, neavând cultul muncii și bunul simț pe care acest Traian le promovează. Respect!

 85. Mihai Grigoras

  Mihai Grigoras

  Acum 16 Zile

  Mișto

 86. KaGeBo

  KaGeBo

  Acum 16 Zile

  Vorbește mult mai frumos și mai deslușit decât Mircea. Bravo!

 87. Ioan Tirtea

  Ioan Tirtea

  Acum 16 Zile

  Bravooo Mircea ! Apreciez mult felul in care vorbeste Traian

 88. Florin Bot

  Florin Bot

  Acum 16 Zile

  Te salutăm Traian din Oradea

 89. Stetco Dorut

  Stetco Dorut

  Acum 16 Zile

  pare un om scolit cu capul pe umeri bravo lui

 90. PAUL NOTAR

  PAUL NOTAR

  Acum 16 Zile

  Super educat Rom jos palaria Traian ♥️👍🙏🙏

 91. Isac Cioran

  Isac Cioran

  Acum 17 Zile

  Pe omul acesta las asculta și 5 ore in continu

 92. silvia baias

  silvia baias

  Acum 17 Zile

  Este fantastic Căldăraru

 93. silvia baias

  silvia baias

  Acum 17 Zile

  Este fantastic

 94. The games96

  The games96

  Acum 17 Zile

  Multa eleganta in exprimarea lui Traian, iar Mircea este super!

 95. The games96

  The games96

  Acum 17 Zile

  Felicitari!!

 96. E M

  E M

  Acum 17 Zile

  Foarte frumos vorbește omul! Bravo!

 97. Alfa Ovidiu

  Alfa Ovidiu

  Acum 17 Zile

  Wow

 98. Doru Roman

  Doru Roman

  Acum 17 Zile

  Cunosc comunitatea romă din Brateiu de vreo 30 de ani. Sunt artiști adevărați în cum lucrează cuprul. Ies niște minuni din mâinile lor.

 99. Darius

  Darius

  Acum 17 Zile

  ❤️❤️

 100. Mega Impresaru'

  Mega Impresaru'

  Acum 18 Zile

  #JOSRASISMUL!!!

următor