Comedie

Dumnezeu te vrea sărac sau bogat? - MIRCEA BRAVO

Am vrut să aflu răspunsul la întrebarea asta și am vorbit cu trei prieteni preoți din Beclean, orașul meu natal: Claudiu Zinveliu - preot ortodox, Alin Cîndea - preot greco-catolic și Timotei Tătar - păstor baptist
Pentru colaborări, promovări, booking sau premii, aștept mesajele voastre aici: office@mirceabravo.ro


Vreau să mă și prezint puțin (pentru cei care sunteți curioși). Sunt Mircea Bravo și acest clip este realizat cu ajutorul echipei mele (scenariști, cameramani, oameni pe regie, actori, oameni la montaj). Ne dăm cu toții silința să creăm cel mai bun conținut pentru voi și să fim de fiecare dată originali în idei și execuție. Cine vine cu o idee copiată este exclus din echipă. Glumesc. Doar îl batem până se jură că nu mai fură.

Am început în 2014 cu diverse videouri cu camera ascunsă (așa-zisele farse). Am fost prin toată țara, am filmat în Cluj-Napoca, București, Timișoara, Constanța, Iași, Târgu-Mureș, Alba-Iulia, Zalău, Bistrița, în principiu peste tot. După un an, lumea a început să mă recunoască și nu mai puteam face farse. Pentru mine a fost un moment greu. Dar colegului meu, Cristian, i-a venit ideea să filmăm cu camera la vedere, sub forma unui reportaj, transformând astfel dezavantajul notorietății într-un avantaj. Astfel, am început să călătorim și să filmăm prin lume (Marea Britanie, Franța, Spania, Belgia, Rusia, Austria etc.). Ne-am propus ca prin fiecare reportaj să vă facem să râdeți, dar și să vă oferim informații valoroase despre locurile în care am filmat: INFOTAINMENT. De la information + entertainment. Știu că v-ați prins oricum din prima. Prin aceste reportaje am prezentat tot felul de evenimente, destinații, festivaluri, lucruri interesante.
În 2016 am hotărât să facem încă un pas. Așa au apărut primele noastre scheciuri. Mici filme la care era nevoie de cameramani, actori, scenariu scris dinainte, tot felul. Ca orice lucru de care ne-am apucat, evident că și la scheciuri am vrut să fim cei mai buni și să vă oferim calitate. Ne-am extins echipa, am adus cel mai bun cameraman, cel mai bun sunetist. Să fie o plăcere să vă uitați la videouri. Știți când vă zgârie la urechi sunetul la anumite scheciuri? Noi am zis că nu vă putem face asta. Mai apoi am adus în echipă oameni care să se ocupe de scenarii, oameni pe idei. Și cu idei. Pentru că ar fi imposibil ca un singur om să aibă în fiecare săptămână o idee tare de video. Eu așa zic.
Sunt sigur că nu toate videourile vă plac. Nu-i nimic, nu vă întristați, e normal. Unele se adresează tinerilor sub 20 de ani, altele celor peste 30. Tot tineri și ei. Dar vreau să vă asigur că fiecare video e creat ca să vă facă să râdeți.
Vă mulțumim că ne urmăriți și, după cum știți deja, puteți să ne susțineți prin like, comment, share, subscribe, follow, stalking etc. Dacă le faceți măcar pe primele trei, hai patru, sunteți fani categoria I.

Comentarii 

 1. SD com

  SD com

  Acum 2 ore

  Respect pentru toti cei trei oameni ai Bisericii (indiferent de confesiune). S-a atins bine concluzia: munceste si castiga, insa sufletul sa nu-ti fie lipit de lucrurile materiale, ci de Dumnezeu, prin mila Caruia le avem pe toate (incepand de la sanatate). Foarte bun content, de calitate si educativ! Te felicit pentru astfel de subiecte. Se vede ca te maturizezi. 😉

 2. ATV POWER by PMG

  ATV POWER by PMG

  Acum 13 ore

  Felicitări Mircea! Tânărul bogat din biblie a respectat toate poruncile, dar atunci cand Mantuitorul nostru Iisus Hristos i a cerut sa renunțe la bogăție acesta nu a putut renunța la bani "pentru ca avea avere mare "zice Biblia! De aceea pentru un bogat este mai greu sa urmeze pe Iisus decat pentru un sarac, dar bogatul care daruieste neîncetat si este pregatit sa lase totul pentru Hristos, acela isi câștigă Mântuirea!!!Dumnezeu sa ne ajute tuturor sa câștigăm Mantuirea Lui prin credință si fapte bune!

  • Kronstadt Donebau

   Kronstadt Donebau

   Acum 11 ore

   Dacii liberi!

  • Kronstadt Donebau

   Kronstadt Donebau

   Acum 11 ore

   Uitelula. S o crezi tu.

 3. Flavius Giura

  Flavius Giura

  Acum 16 ore

  Felicitări pentru clip!

 4. Mihai chelu

  Mihai chelu

  Acum 17 ore

  Salut Mircea. Eu as fi intrebat : Ce trebui sa fac ca sa fiu mantuit?

  • Kronstadt Donebau

   Kronstadt Donebau

   Acum 11 ore

   Sa dai toti banii popii.

 5. Paduraru Petru

  Paduraru Petru

  Acum 20 ore

  Sunt uimit câți de mulți aşa zişi pocăiți te urmăresc Mircea...probabil că vor să tragă concluzii din mai multe surse......

 6. Filoteia Vasile

  Filoteia Vasile

  Acum o Zi

  Foarte tare. După părerea mea e bine să fii bogat dar să nu ajungi bogat făcând păcate

 7. Paszka Eduard

  Paszka Eduard

  Acum o Zi

  Baptistu arată rău la față, adică se vede negru. E mult întuneric în el.

 8. mihail voinea

  mihail voinea

  Acum o Zi

  Dumnezeu ne vrea Oameni, că de aia ne-a lăsat pe Pământ !!!

 9. jeremmy

  jeremmy

  Acum o Zi

  Nota 10 Mircea. Interesant clip.

 10. Constantin Caciuc

  Constantin Caciuc

  Acum o Zi

  Mircea Bravo , fii bravo și cheamă pe Isus Hristos ca Domn și Mântuitor personal în viața ta ,ca sa cîstigi viața Veșnica ,ca succesul lumi te va dezamagi .

 11. Oprea Lenuta

  Oprea Lenuta

  Acum 2 Zile

  Doamne ajuta pe toti

 12. Oprea Lenuta

  Oprea Lenuta

  Acum 2 Zile

  Adevar graiesc toti 3 Dumnezeu sa le binecuvinteze si.pe tine Mircea

 13. Oprea Lenuta

  Oprea Lenuta

  Acum 2 Zile

  Slava Domnului

 14. Oprea Lenuta

  Oprea Lenuta

  Acum 2 Zile

  Foarte frumos

 15. UzzaAhio

  UzzaAhio

  Acum 2 Zile

  clar

 16. Florica Andreica

  Florica Andreica

  Acum 2 Zile

  Un dialog frumos .Faptul ca mircea ai ales de mai diferite culte.e special .Dumnezeu sa te binecuvînteze.Esti bogat cind esti sănătos și il ai pe Dumnezeu.

 17. Vlad O

  Vlad O

  Acum 2 Zile

  Much appreciated!

 18. GammerSkoncsOFFICIAL

  GammerSkoncsOFFICIAL

  Acum 2 Zile

  bravo mircea ca ai descoperit mafia credintei

 19. GammerSkoncsOFFICIAL

  GammerSkoncsOFFICIAL

  Acum 2 Zile

  astias bolnavi psihici ,ia verificat vreun psihiatru?

 20. GammerSkoncsOFFICIAL

  GammerSkoncsOFFICIAL

  Acum 2 Zile

  ultimu e chiar adevar ,ceilalti sau facut bogati pe numele domnului

 21. Ionut S

  Ionut S

  Acum 2 Zile

  Nota 10 ptr clip. Bravo

 22. Eva 31

  Eva 31

  Acum 2 Zile

  Minunat! Mai asteptam astfel de teme. Multumim!

 23. Remus Cojocariu

  Remus Cojocariu

  Acum 3 Zile

  Mic 6:8 „Ți s’a arătat*, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decît să faci dreptate**, să iubești mila, și să umbli smerit cu Dumezeul tău?“ *Deut. 10:12; 1 Sam. 15:22; Osea. 6:6; Osea. 12:6;

 24. DUMA DIANA-LAURA

  DUMA DIANA-LAURA

  Acum 3 Zile

  parerea mea este ca Dumnezeu a dat fiecaruia o anumita inzestrare-nu toti au capacitatea de a se imbogatii-cu toate astea,|Dumnezeu spune in Biblie-:,,tot ce poate Mana ta sa faca-fa cu toata puterea ta ,caci in locuinta mortilor in care mergi,nu mai este nici lucrare,nici chibzuiala,nici stiinta ,nici intelepciune-deci, Dumnezeu vrea ca, in urma harniciei noastre(fiecaruia dupa cati talanti a primit*)sa avem belsugul binecuvantarii care ,bineinteles nu e al nostru ci al Lui DUMNEZEU-trebuie sa-L dam Domnului inapoi-ajutand pe oamenii in nevoi vaduva orfanul

 25. Claudia Moflic

  Claudia Moflic

  Acum 3 Zile

  🧡🌸💛🍀❤️🏵️💗☀️🌞😘

 26. Petru Rareș

  Petru Rareș

  Acum 3 Zile

  Gheorghe Becali este un bun creștin ?! În afară de faptele de caritate ,ce virtuți trebuie să aibă un bun creștin ?!

  • Kronstadt Donebau

   Kronstadt Donebau

   Acum 11 ore

   Un cioban prost ca noaptea, se vede că nu e dac liber.

  • Alex Seraia

   Alex Seraia

   Acum 3 Zile

   Nu este. Face faptele astea din mândrie. Nici nu știe Biblia, scoate pe gură numai erezii și prostii.

 27. Angela Gheorghe

  Angela Gheorghe

  Acum 3 Zile

  Să nu uităm că cine conduce România, aceia nu s-au îmbogățit peste noapte.... Au furat de la săraci si au ajuns bogați. .. Sau au vândut orfani si au luat sclavi pe plantatie si s-au îmbogățit. .. Sunt chiar destui care s-au îmbogățit de pe urma săracilor. ..

 28. La vita è bella

  La vita è bella

  Acum 4 Zile

  Multi dintre voi spun: eu sunt al lui Pavel, eu sunt al lui Apolo, eu sunt al lui Chifa, eu sunt al lui Hristos.. Ce? Hristos a fost impartit? De foarte multe ori ne consideram mai presus decat altii si ne despartim unul de altul si nu realizam ca defapt Hristos nu poate sa fie impartit intre noi. Pur si simplu trebuie sa ne iubim unii pe altii si sa mergem mereu in mai bine. In plus sa respectam Scriptura si sa avem o relatie buna cu Domnul nostru.

 29. Ana Martuneac

  Ana Martuneac

  Acum 4 Zile

  Si daca pe tine Dumnezeu tea binecuvintat cam cu toate si vegi pe vecinul tau ca nu arecpotei bolnav nu pote munci saucopii sunt mici si nu pot sa mearga la munca tu care ai ea si imparte si la cel ce nu are nul judeca intii si apoi hai dai ca mii rusine de vecini nu asa vrei sa dai sa ajuti ajutacu inima plina de dragostecu pace nu murmura si de ai dat nu bate toaca ca Dumnezeu zice ca ce face stingac sa nu afle si dreapta sau invers ci tu multumestei luinDumnezeu ca tea purtat de grija si din putinul ta eai dat si la copiii aea ca erau flaminzi se culcau flaminz multumeste lui Dumnezeu pentru ce ai pututface si dar dar ce dai da in numele Domnului Isus nu in numele mortilor mortii nu mai maninca nici nuti poate face nimica da in numele Domnului Isus si nici nu te lauda la tot satul cuvintul spune ca stie tu vecina sau persoana si Dumnezeuca Domnul vede in ascuns iti va rasplati in ascuns pentru ca Dumnezeu are toata puterea in cer si pe pamint a luii sunt tot ce este pe pamint ca El e Creatorul toate sunt create de El ce este pe pamint in ape si in cer a Lui este tota creatiea si cum ziceam ca Dumnezeu care vede in ascuns El Rasplateste in ascuns daca tu dai din inima din dragoste fara sal judeci Si Mirciuca vad ca ai prietenii De Ce Nu Ceri o Biblie de la Pastorul Babtist si citesteo si descoperii singur care este adevarul lui Dumnezeu ca in Biblie ai Adevar credinta si vieata si eu iti zic Mirciuca Doamne Ajuta la citit Bibliea

 30. Max_Alph 15

  Max_Alph 15

  Acum 4 Zile

  Mircea as vrea sa te duci la toti preoti sa vezi cite bogatii au..is esagerati au bogatie de pe spinarea batrinilor ..eu ma intreb undei credinza?is cu casteluri,cu masini ultimul model..Hristos era sarac,nu avea bogație,el credea in Dumnezeu, dar acum preotii fac bisnes..

 31. romica romica

  romica romica

  Acum 4 Zile

  Am 2 întrebări pentru distinşii preoți. Ce salariu primesc de la statul român ca bugetari ce sunt ei. Şii de ce soția casnică are asigurarea medicala platită de la buget(10,5% din sal minim). Deci ei sunt bugetari sau nu? Ca primesc pensie de la stat.

  • romica romica

   romica romica

   Acum o Zi

   @Monica Dascal Eu de cel ortodox vorbesc. Ca si eu sunt ortodox si tupeistii cer si una si alta si taxa de cult.

  • Monica Dascal

   Monica Dascal

   Acum o Zi

   Pot sa va spun sigur ca pastorul baptist este platit de biserica unde păstorește si contribuie la stat cu toate datoriile, preotul greco-catolic nu stiu dar sigur preotul ortodox sigur este platit de stat.

 32. Iosif Preisz

  Iosif Preisz

  Acum 4 Zile

  Toți trei părinți au vorbit despre:credință, smerenie, rugăciune, sărăcie, bogăție, ajutor. Nu a vorbit niciunul despre muncă,cinste,onoare!

 33. MAGIC PNEU

  MAGIC PNEU

  Acum 4 Zile

  gabi zegrean trebuia intrebattt

 34. bran david

  bran david

  Acum 4 Zile

  Mult succes ! Bravo ! Continua tot așa !

 35. Peti Peti

  Peti Peti

  Acum 4 Zile

  MULȚUMIM MIRCEA !!! ❤️

 36. Miklós Barna

  Miklós Barna

  Acum 4 Zile

  Super idee de videoclip! Mi-a plăcut tare mult!

 37. Georgiana Draghici

  Georgiana Draghici

  Acum 4 Zile

  Bravoo Mircea,mergi inainte cu asemenea clipuri

 38. Tudose Constantin

  Tudose Constantin

  Acum 4 Zile

  mai vreau video cu cei 3 !!

 39. Mary Mery

  Mary Mery

  Acum 4 Zile

  Dacă Îl avem pe Isus Cristos suntem cei mai bogati. Si celelalte lucruri ni se vor da pe deasupra. 🙏🙏🙏❤

 40. Lucia Xenia

  Lucia Xenia

  Acum 4 Zile

  Bravo Mircea tine o tot aaa

 41. Ovidoi Igft

  Ovidoi Igft

  Acum 4 Zile

  Mircea, bravo!

 42. Mahalean Daniel

  Mahalean Daniel

  Acum 4 Zile

  Pe langa videourile faine pe care le faci acesta e unu f bun. Doamne ajuta la o lume mai buna!!!! ( Spiritual si material)

 43. Andrei Poto

  Andrei Poto

  Acum 5 Zile

  Bravooooo Mircea! E nevoie de astfel de păreri.

 44. Vasile Lazurca

  Vasile Lazurca

  Acum 5 Zile

  Până la urmă nu contează religia important în vremea aceasta noi ca creștini să apărăm valorile morale,e nevoie.

 45. Lollipop

  Lollipop

  Acum 5 Zile

  Cea mai mare bogatie este Dumnezeu iar cele lalte sunt deşertaciune, frumos interviu bravooo

 46. Gheorghe N Samoila

  Gheorghe N Samoila

  Acum 5 Zile

  BRAVOOO MIRCEA!!! AI ALES O TEMĂ FOARTE FRUMOASĂ! 👏👏👏.

 47. Muntenu Claudiu

  Muntenu Claudiu

  Acum 5 Zile

  Te vrea ca pe preafericitul 😂😂😂😂

 48. Elena Elena

  Elena Elena

  Acum 5 Zile

  Geniala ideea! Felicitări Mircea! M-am gândit, oare ce ți-ar fi raspuns parintele Necula la aceste întrebări? Te-ai gândit sa faci un podcast, ceva cu parintele Constantin Necula? 🙈😊

 49. mihail rusu

  mihail rusu

  Acum 5 Zile

  Super tare, felicitari !!!

 50. Maya Sferle

  Maya Sferle

  Acum 5 Zile

  Super subiect Mircea, bravo 👏 Fii binecuvântat 🙏 Binecuvântați să fie și cei trei ce Îl slujesc pe Dumnezeu 🙏

 51. Ilie Mirza

  Ilie Mirza

  Acum 5 Zile

  Foarte fain! Te apreciez pentru toate videourile, dar mai ales pentru asta.

 52. Gjuri Mirciov

  Gjuri Mirciov

  Acum 5 Zile

  Cacat de cal (tradus din engleza)

 53. Adriana Pop

  Adriana Pop

  Acum 5 Zile

  Eu i-aș fi întrebat de ce e atâta ură între religiile României când toți ne numim creștini😒 De ce dacă ești penticostal, ești privit ca fiind însuși satana😅 Și dacă ești ortodox, ești privit de penticostal ca un pierdut, sortit iadului😒

 54. Adriana Pop

  Adriana Pop

  Acum 5 Zile

  Biblia vorbește și de oameni săraci și de oameni bogați,ambii iubiți de Dumnezeu😊 Cel mai important ,să fii mulțumit cu ceea ce ai,să dăruiești din puținul sau belșugul pe care îl ai,cu inimă largă😊 Foarte frumos au vorbit toți trei😉 Pe primul loc trebuie să fie Dumnezeu și după El îngrijește de cele materiale😁

 55. Bogdan Capanu

  Bogdan Capanu

  Acum 5 Zile

  Nici nu mai contează dacă tu crezi sau nu în ceva supranatural. Important este sa iubești, sa dăruiești, sa empatizezi și sa fii bun...adica sa fii om.

 56. David Schmidt

  David Schmidt

  Acum 5 Zile

  dumnezeu nu te vrea nicicum pentru ca nu exista. The end. Astept un asemenea clip si cu ateisti

 57. Lau&Ali Const.

  Lau&Ali Const.

  Acum 5 Zile

  Felicitări pentru abordare!#MirceaBravo Pe când un clip și la #MegatitanBeclean? Mereu l-am comparat pe liderul de acolo cu Simon Maurer de la Avantgarden.

 58. Ionut Popsea

  Ionut Popsea

  Acum 6 Zile

  Dumnezeu este o problema de logica, nu echilibrul.

 59. marcin togeldon

  marcin togeldon

  Acum 6 Zile

  respect ptr omul acela care a adoptat 3 copii !!!

 60. Marius PC

  Marius PC

  Acum 6 Zile

  Hristos A Inviat! Mircea, eu ti-as recomanda sa faci de acum in colo de 4 ori pe an in cele 4 posturi, cate un clip cu tenta religioasa exact cu cel de fata. Dar de fiecare data sa alegi bineinteles un subiect diferit. Mi-a placut radpunsul de la toti 3 sincer.

 61. Cristian C.

  Cristian C.

  Acum 6 Zile

  Foarte fain interviul!!

 62. Voichita Ana Bruchental

  Voichita Ana Bruchental

  Acum 6 Zile

  👏👏👏👏👏👏👏👏👏🙏🙏🙏🙏felicitari le mele

 63. Băleanu Mihai

  Băleanu Mihai

  Acum 6 Zile

  Pentru a intelege aceasta tematica trebuie discutata asa cum ai si facut, cu oamenii care au privirea atintita spre cel mai important lucru care este Dumnezeu. Degeaba am castiga tot globul...daca ne-am pierde propriul suflet, neavand ca si exemplu pe Cel mai in masura care a dovedit umblarea pe acest pamant Isus Hristos. Hristos a inviat !

 64. Iron CαlIN

  Iron CαlIN

  Acum 6 Zile

  Dumnezeu te vrea bine balansat. Iti da si saracie atunci cand trebuie sa imbogatesti alte laturi.

 65. BigDanny

  BigDanny

  Acum 6 Zile

  BRAVO!!! MIRCEA BRAVO

 66. Oana Stepan

  Oana Stepan

  Acum 6 Zile

  Doar preotul ortodox a indemant la a-ti imparti bogatia cu ceilalți, in special cei care au nevoie de ajutor. Predicatorul baptist...discurs tipic. Se vede ca toti merg la aceeași școala de vorbe multe si elocvente, conținut mai puțin

 67. Marius Rus

  Marius Rus

  Acum 6 Zile

  Foarte frumos...în fiecare seara astept cu nerabdare clipul tau!!!

 68. Geoix G

  Geoix G

  Acum 6 Zile

  Iisus a tinut post negru 40 de zile sa ne arate ca omul poate trai doar din Cuvantul lui Dumnezeu,. Tot Iisus zice: "Mai lesne este să treacă cămila prin urechile acului, decât să intre un bogat în împărăţia lui Dumnezeu". Asta pentru ca "acolo unde este comoara ta, acolo va fi şi inima ta". Prin alte exemple (Iov) Dumnezeu ne arata ca putem fi si bogati si placuti inaintea Lui, doar ca e mult mai dificil. In concluzie, ca si crestin, e recomandat sa ai un trai decent.

 69. Sebastian Popov

  Sebastian Popov

  Acum 6 Zile

  Fratelo nu e bine sa fi NICi bogat nici sarac as fi normal antre bogat si sarac.de spun asta .DACA iesti prea bogat ,bogatia te face prea mamdru, si dumnezeu sta anaintea mandri si nu mai simnti cu Saraci.daca iesti prea sarac si nu ai nimic pacatuiesti si furi sa ai de mancare la copii, si dumnezeu judeca hoti domnul isus spunea asa ca copii lui isus nu fura nici nu cersesc paine, ci domnul le da painea ca prin somn, deci cu ce ai multumestete si multumeste la dumnezeu cu ce ai, ca domnul as dea putere de munca, amin.

 70. MARINELA GAFENCU

  MARINELA GAFENCU

  Acum 6 Zile

  Domnul să te binecuvinteze ,data viitoare caută-l și pe Gabi Zăgrean este tot din Beclean.

 71. Trau ma

  Trau ma

  Acum 6 Zile

  Oamenii religiosi au suflet,...---------> Oamenii de stiintã au creier,...Nu le poti avea pe amãndouã!

 72. IONUT COTOSA

  IONUT COTOSA

  Acum 6 Zile

  A fost foarte bună întrebarea, mi au plăcut și răspunsurile, a fost asa un pic de teologie comparativă, tare!

 73. jhonas

  jhonas

  Acum 6 Zile

  Eu as fi întrebat pe acești mentori cum vad problema dărniciei, din perspectiva personală? Una e sa dai taxele sau zecimea biblică la biserica locală sau unde ești botezat, și cu totul alta este sa dai ceva că și pentru Domnul Isus. Adică daruri. Dacă se mai dau daruri biserica le administrează corect? Sau să le administrez direct eu și voi fi eu răspunzător in fața Lui Dumnezeu de acei câțiva bănuți care trebuie sa ii pun deoparte pentru binefacere?

 74. Mister Balu

  Mister Balu

  Acum 6 Zile

  Tuva-n gură de mafioți în sutane.

 75. multipas element5

  multipas element5

  Acum 6 Zile

  Sa vezi cum creste întunericul omului pana o ia razna,daca reușește sa se infiltreze acolo..sla cu coarne Si cum Luna il luminează ca ziua Veghea Labilitatea psihica este insistenta speciei...memoria se îmbolnăvește Apoi 5 lei .. Nu merge Descrești mai si dormi Un exemplu

 76. multipas element5

  multipas element5

  Acum 6 Zile

  Spiritual este când găsești calea dreaptă si spiritul tau supus acolo unuia ...superior Poti spune ca eram intre indulgenta si bătăușă Nu îmi placea inainte

 77. multipas element5

  multipas element5

  Acum 6 Zile

  Puternic este când poți sa amplifici sau dez amplifici mai in top,primul

 78. multipas element5

  multipas element5

  Acum 6 Zile

  Inca nu cunoaștem cum judeca stelele lecția pe care o trăiești Dar daca ma gândesc ca cine nu evoluează dispare,eu cred ca este un ajutor aici

 79. Petru Berghian

  Petru Berghian

  Acum 6 Zile

  Now we're talking... !

 80. AST 152

  AST 152

  Acum 6 Zile

  Bravo prietene, Dumnezeu sa te binecuvanteze!

 81. Lica Cîrstea

  Lica Cîrstea

  Acum 6 Zile

  Foarte bună ideia ta ! Bune pilde!

 82. sandor erdei

  sandor erdei

  Acum 6 Zile

  ...nu e gluma... rofilm.info/much/video/p4Hdj5aehGGrzHs

 83. Silviu Gavrila

  Silviu Gavrila

  Acum 6 Zile

  Cam roscovan părintele din Beclean. Cam da iama pe la sticla

 84. Angling Addiction

  Angling Addiction

  Acum 6 Zile

  Absolut superb material, un subiect pe care probabil toți îl purtăm în gând, uitând sa ne bucurăm de viață practic. Felicitări Mircea pentru tot ce faci🙏👏👏👏

 85. CORNELIA COCOS_ROMANIA FOR ALL

  CORNELIA COCOS_ROMANIA FOR ALL

  Acum 6 Zile

  Frumos clip si idee dar si mai frumos pentru ca ai vorbit cu 3 preoti faini. Pacat ca nu toti sunt asa !

 86. Mimi

  Mimi

  Acum 6 Zile

  Foarte fain clipul!

 87. Dan Brancea

  Dan Brancea

  Acum 6 Zile

  m.ziare.com/vedete/bill-gates-divort-miliarde-euro-1676843 Fără Dumnezeu ...

 88. 3.16 - Vlog despre viață și credință

  3.16 - Vlog despre viață și credință

  Acum 6 Zile

  Foarte interesant (y) Felicitari Mircea ca ai avut curajul sa vorbesti cu oamenii despre credinta

 89. SixStringsCovers

  SixStringsCovers

  Acum 6 Zile

  Frumoasa inițiativa de a face acest video. Eu merg la o biserică baptista și nu mă așteptam să fie invitat și un pastor baptist in acest proiect al tau. Cu toți avem același Dumnezeu și nu cred că ar trebui sa fie diferențe prea mari de credință și trebuie luat ce e bun din fiecare confesiune. Trăim zilele de pe urmă și această pandemie nu este la voia întâmplării. Trebuie sa fim mai uniți în aceste vremuri și să căutăm să nu ne mai judecam unii pe alții. Așteptăm și alt conținut pe tema aceasta pe viitor

 90. Katoka Rinkashikika

  Katoka Rinkashikika

  Acum 6 Zile

  Felicitari pentru tema abordata si invitati!

 91. Lavinia Stoian

  Lavinia Stoian

  Acum 6 Zile

  Super clip! Eu sunt Adventistă și cred că la Dumnezeu nu contează de ești bogat sau sărac. În Biblie scrie după cum spun și teologii intervievați că la Domnul contează dacă ai credință și iubire pentru aproape și contează ce faci cu ce ți-a dat Dumnezeu! Mai vrem astfel de clipuri! Mersi

 92. Răspunsuri din perspectivă Biblică

  Răspunsuri din perspectivă Biblică

  Acum 6 Zile

  Salut! În privința asta cred că a reglat foarte bine lucrurile Domnul Iisus, când a spus că acolo unde este comoara voastră, este și inima voastră. Nu contează ce ai, cred, ci ce prețuiești. Cineva spunea - iubește pe Dumnezeu și fă ce vrei. Atât timp cât Dumnezeu este prioritatea ta numărul 1, ești ok cu tot. Cred că se cere să fim cea mai bună versiune a noastră, să dăm totul în slujba celorlați - asta câteodată ajunge să te înbogățească, așa cum e înțeleasă în general bogăția. Dar pentru tine vor fi doar lucruri, iar comoara ta va fi în cer, acolo unde vei încerca să aduni cât mai mult. Bogăția în sine este relativă, depinde cine o măsoară și cu cine te compari.

 93. Prenume Nume de familie

  Prenume Nume de familie

  Acum 6 Zile

  Dumnezeu te vrea sfant !NIMIC MAI FLAS !GEN 1NU MA ATINGE FEMEIE INCA CA INCA NU M-AM RIDICAT LA TATAL SI LA MUMA !MA LASI ?DUMNEZEU NE VREA PUR SI SIMPLU !VREA SA FIM CUMINTI SI ASCULTATORI SI SA NE INTELEGEM UNII CU ALTII SIMPLU SI CUPRINZATORI 1PROSTI O SA FIM MEREU CU SIGURANTA ASTA NUI LOC DE TOCMEALA !DAR BOGATI ?NU VEDETI MAI CEL CATOLIC SI MAI SECTARE CA FUGITI DUPA LUCRURI LUMESTI 9ADECA CREATE DE OM GEN BANUL)CEL ORTODOX UMBLA DUA VIATA SA ADECA DUPA CE A APUCAT SA AJUTE MA CA DE MOMENT SAU NU CA SE MAI SUPARA SAU II TRECE !NU FUGE DUPA SFINTIRE CI FUGE SA AJUTE ,NU FUGE DUPA BANI CI FUGE SA FACA BANI SA AJUTE ! SA FIE TOTI PE CALEA CEA DREAPTA ASTA LE DORESC !CRED CA BOGATIA NU E LEGATA DE DUMNEZEU SI NU CRED CA TE VREA BOGAT SAU SARAC ATATA TIMP CAT AI TIMP SA AJUTI SI PE CELALALT DACA TI SE CERE!

  • Kronstadt Donebau

   Kronstadt Donebau

   Acum 11 ore

   @Prenume Nume de familie eu am parerea ca esti un bou.

  • Prenume Nume de familie

   Prenume Nume de familie

   Acum 2 Zile

   @Alex Seraia Ai dreptate !E mai important ce crezi tu !E mai important ca realitatea !Multumesc de jignirele aduse!Nu cunosc ce varsta ai dumneata dar stiu ce varsta am eu !Mai stiu ceva ce Dumneata nici nu stii ca exista si anume dreptul la opinie !Ce conteaza daca exista sau nu Dumnezeu !?Iar daca am sau nu dreptate e doar o opinie..."analfabet functional" asta mi-a placut sincer!hahaha!

  • Alex Seraia

   Alex Seraia

   Acum 3 Zile

   Eu zic sa nu te mai dai deștept că o dai de gard. Ai o părere total greșită. Ai scris doar prostii. Nu cred că ai citit niciodată Biblia. Dacă ai citit-o înseamnă că ești un analfabet funcțional și nu înțelegi nimic.

 94. Darius-Emanuel Sucioni

  Darius-Emanuel Sucioni

  Acum 6 Zile

  Mircea Bravo, bravo! 👌

 95. Prenume Nume de familie

  Prenume Nume de familie

  Acum 6 Zile

  super! deci eu zic ca cel ortodox e mai UMAN ! Cel sectar e vai steaua lui PLIN DE AMBITII SI BOGATIE !Cel grec asezat dar preocupat de monden !Cel ortodox insa a inteles mai ambitios dar si preocupat de uman !Ca pana la urma ce i-a instrainat pe ceilalti 2 de adevar ?Ambitia nu ?M-a srprins si te felicit pentru acest video !

  • Anda Urs

   Anda Urs

   Acum 6 Zile

   Am derulat comentariile numai ca sa gasesc unul in care un ortodox isi demonstreaza ,,iubirea" fata de ,,sectari". Ma distreaza. Ce am observat eu e ca preotul protestant a dat exemple biblice, cel ortodox nu. Probabil a dat, dar n-au fost puse in videoclip. Nu stiu, fiindca nu ii consider pe cel ortodox sau catolic inferiori, protestanta fiind. :)

 96. Andrei Pop

  Andrei Pop

  Acum 6 Zile

  Să ai și să nu ți se lege inima de bogății. Ci să ai să dai și altora. Asta e perspectiva Domnului, a Bibliei. Pilda tânărului bogat.

 97. Sofia Covaci

  Sofia Covaci

  Acum 6 Zile

  Bravo, Mircea Bravo!

 98. Angela Angela

  Angela Angela

  Acum 6 Zile

  Frumos spus Timotei se vede ca esti copil de Dumnezeu.

 99. Maria Mihaela Deceanu

  Maria Mihaela Deceanu

  Acum 6 Zile

  Hristos a Inviat! Ai întrebat exact ce trebuia! Cei trei slujitori ai Domnului intervievați au fost extrem de echilibrați! Minunat! BRAVO - MIRCEA BRAVO!

 100. David Xa

  David Xa

  Acum 6 Zile

  33 de nivele de urcat":)) mirciulica ii pe la 16:)))

următor